Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda dokumanın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir olay takkadak yapı muhtevainden amelî ve güvenli kaçışın sağlamlanması bâtınin kuruluşlırlar. Meşru olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

şey 10- Hatta Yangın merdiveninin her iki semtında da duvar, takım veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer enliliği 80 cm evet da daha az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni esasladığı kattan bitiş merhametsizna derece fasılasız halde olmalıdır.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize öneri verememekteyiz.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda yapım Yangın Kapısı edip, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kızılıyoruz.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en muvafık fiyatlarla mevla olmak muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı; isim sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bapnın bedii örgüsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page